Energismart – potentialen i energieffektivisering

Energismart – potentialen i energieffektivisering

Energismart har lockat många lokala, regionala och nationella aktörer inom offentlig sektor och näringsliv att anmäla sig. Det finns några platser kvar så passa på att anmäla dig senast 23 oktober! Se det uppdaterade programmet inklusive anmälan här. Kostnad för heldagskonferensen är 1000 kronor.

Temat för Energismart är potentialen i energieffektivisering. Under konferensen diskuterar vi många av de positiva samhällsvinsterna med energieffektivisering, till exempel de ekologiska och sociala samhällsvinsterna.

Låt dig inspireras av dagsaktuella ämnen, diskussioner med initierade, utblickar mot framtida trender, internationella perspektiv och goda exempel från aktörer som har lyckats med energieffektivisering. Var med och mingla och utbyt tankar om dagen med likasinnade. Medverkar gör bland andra energiminister Ibrahim Baylan, talare från EU-kommissionen, det internationella energiorganet IEA, oberoende miljöorganisationer, representanter från näringslivet och akademin samt Energimyndigheten. Under förmiddagen fokuserar vi på Sverige och våra nationella mål och utmaningar, för att under eftermiddagen lyfta våra blickar utåt för ett europeiskt och internationellt perspektiv.

Låt Energismart visa vilka insatser som krävs för att Sverige ska kunna nå målet om 20 procents energieffektivisering till år 2020. Det finns en stor potential inom energieffektivisering och många fler möjligheter förutom ekonomiska besparingar.
Varmt välkommen på en heldag där vi fördjupar oss i energieffektiviseringens många positiva samhällseffekter. Vi avslutar dagen med ett gemensamt mingel, där alla har möjlighet att fortsätta diskussionerna.

Mer information om konferensen samt hela programmet för dagen finns på www.energimyndigheten.se/energismart.

Välkommen!

När Kl. 09.30-16.30 onsdagen den 4 november 2015 (enklare mingel efteråt)

Var Nalen, Regeringsgatan 74 i Stockholm

Kostnad 1000 kr

Anmälan