Glava Energy Center 100 år

Seminarium: GEC 10 år – 100 innovationer – 10000 besökare (INSTÄLLT)

Direkt efter årsstämman skulle GEC ha in till seminarium med anledning av att vi firar 10 år, men under rådande omständigheter har vi valt att skjuta detta firande på framtiden!

Vi firar att 100 innovationer med inriktning solenergi (hittills) utvecklats, 45 studentjobb skrivits och 1000tals personer kompetensutvecklats med fokus solenergi – allt från skolklasser till verksamhetsledare från världens alla hörn. Vi firar också att 10000-tals personer under årens lopp har varit på GEC på studiebesök och att vår styrelsen under alla år bestått av spetskompetens inom solenergi från både Sveriges och Norge. Glava Energy Center är med andra ord en fantastiskt plats där det händer något positivt för vår miljö mest hela tiden!

Varmt välkommen att delta på detta firande! Vi inleder med en minneskavalkad där vi berättar om GECs fantastiska resa och avslutar kvällen med gemensam middag!

GEC kunde etableras tack vare finansiering från det gränsöverskridande Interregprojektet FEM. Nu finansieras 10årsjubileet av det gränsöverskridande Interreg-projektet ecoINSIDE2 (som är en fortsättning på FEM-projektet) med Arvika kommun som projektägare.

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

maj 05 2020

Tid

18:00 - 21:00

Platser

Hillringsberg
Sverige
ecoINSIDE2

Arrangör

ecoINSIDE2
Webbplats
http://ecoinside.nu/

Other Organizers

Arvika kommun
Arvika kommun