GEC Solkluster och Anna Svensson solenergispanar:

Välkommen att möta framgångsrika och innovativa solenergiutvecklare i Glava Energy Center Solklusters kostnadsfria digitala seminarieserie en morgon per månad! Med detta fortsätter vi att stärka kraften och öka kvaliteten i vår bransch genom att sprida kunskap och inspirera till fortsatt utveckling. På tur att spana är:

Anna Svensson, innovationschef på solenergikoncernen Soltech Energy med ansvar för innovation och utveckling av byggnadsintegrerade solenergilösningar,  inom koncernen och i samverkan med andra samhällsutvecklare. Anna är Sverigerepresentant för internationella energirådet för byggnadsintegrerade solcellslösningar – OECD-ländernas samarbetsorgan för energifrågor med 30 medlemsländer.

Tema: Byggnadsintegrerad solenergi – nutid och framtid

Målgrupp: Ansvariga inom företag i solcellsbranschen, Beslutsfattare i bygg- och samhällsutvecklingsbolag. Hållbarhetschefer, fastighetschefer, vd, projektchefer.

Ingen anmälan behövs till solenergispaningen. Följ evenemangslänken till Zoom-eventet!

Vi uppdaterar programmet löpande, så håll utkik på våra sociala medier och här på i vår kalender! För mer kompetensutveckling: Ta gärna en titt på GECs kursutbud!

 

Evenemanget är avslutat.

Datum

maj 18 2022
Expired!

Tid

08:15 - 09:00