Glava Energy Center söker utbildningsansvarig

Glava Energy Center söker utbildningsansvarig

Vill du utveckla Sveriges bästa utbildningar inom solenergibranschen? Glava Energy Center söker nu en utbildningsansvarig med uppdraget att utveckla centrets utbildningsverksamhet och skapa, marknadsföra och sälja utbildningar av hög kvalitet. 

Glava Energy Center är ett utbildnings- och innovationscenter inom solenergi och hållbara energisystem som genomför utbildningar för projektörer, installatörer, projektledare, batterispecialister och brandmän. Vi är en oberoende partner i Skandinavien som höjer utbildningsnivån och utvecklar nya lösningar kring solenergi och hållbara energisystem. 2021 fick vi Svensk Solenergis pris för årets prestation.

Om jobbet

Nu vill Glava Energy Center växa genom ett ökat antal kursdeltagare och fler utbildningar. Målet är att bli den självklara platsen för högklassig kompetensutveckling inom en snabbt växande solenergibransch. I detta utvecklingsarbete behöver vi dig som tillsammans med oss vill vara med och göra Glava Energy Center ännu bättre, större och starkare. Ditt ansvar blir att utveckla utbildningsverksamheten tillsammans med ett kreativt team bestående av specialister inom solcellsområdet, marknadsföring, kommunikation och service. 

Arbetet innebär en deltidsanställning på 75 procent. Glava Energy Center är en flexibel arbetsplats med lokaler i Hillringsberg utanför Glava samt på Scaaler i Arvika näringslivscentrum.

Din profil

Du bör ha en akademisk utbildning inom marknadsföring, teknik eller utbildning, eller relevant arbetslivserfarenhet.   

Din uppgift blir att bygga förtroende hos solenergibranschens aktörer och göra Glava Energy Center mer känt och efterfrågat, framför allt genom att skapa, marknadsföra och sälja utbildningar av hög kvalitet. 

Du gillar att skapa kontakt och har lätt för att pedagogiskt presentera dina idéer i möten med människor och grupper. Detta oavsett om det sker öga mot öga, digitalt, via telefon eller sociala medier – som du har god kunskap i att arbeta med. 

Du har så god kunskap om ekonomi att du kan planera utbildningar ekonomiskt samt skapa och arbeta efter en budget. Du är ordningsam och gillar att arbeta i team mot tydliga mål. 

Du kommer att leda möten med våra egna experter inom solenergibranschen samt vår kommunikatör där du får stöd för att utveckla verksamheten. Du kommer att introduceras i arbetet av en erfaren utbildningsarrangör.

Kunskap om solcellsteknik och ekonomi är en merit men inte nödvändig. Är du rätt person så lär du dig.

Ansökan och kontakt

Låter arbetet som utbildningsansvarig vid Glava Energy Center intressant? Kontakta oss med dina frågor om tjänsten eller din ansökan! Vi kommer att intervjua sökande löpande. Tillträdesdag är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. 

Kontaktpersoner:

  • För att ansöka om tjänsten eller ställa frågor om arbetets mål och innehåll, kontakta nuvarande utbildningsansvarig vid Glava Energy Center Lasse Hägglund, telefon: 070-521 21 91 eller e-post: lasse.hagglund@glavaenergycenter.se
  • För att ställa frågor om arbetsvillkor och lönesättning, kontakta Magnus Nilsson, VD Glava Energy Center, telefon: 070-792 87 28 eller e-post: magnus.nilsson@glavaenergycenter.se.  

I denna rekrytering har vi gjort vårt val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Välkommen med din ansökan!

Bildtext: En av utbildningarna som Glava Energy Center arrangerar är en grundläggande installatörsutbildning. Läs mer om de olika kurserna på webbplatsen. Foto: Glava Energy Center.

Några personer står i solpark bredvid några solpaneler.